Home Page

Welkom bij Vondelpark3


In het hart van Amsterdams bekendste park vind je Kitchen & Bar Vondelpark3, het restaurant in het voormalige Vondelparkpaviljoen. Bij Vondelpark3 geniet je dagelijks van ontbijt of lunch in het sfeervolle restaurant of op het terras. Of je nu langskomt voor een lekkere kop koffie en een goed gesprek of een salade na een rondje Vondelpark : Vondelpark3 is open en jij bent welkom.

In het najaar hebben wij aangepaste openingstijden.

Lees Meer

Reserveren

Reserveren


Reserveren
Via het formulier rechts is het mogelijk onze beschikbaarheid te checken en zeer eenvoudig een tafel te reserveren bij Vondelpark3. Reserveer jouw tafel voor twee personen of per huishouden. Wij maken ook gebruik van kuchschermen.

Groepen
Reserveren voor een groep binnen de RIVM-maatregelen? We staan je graag telefonisch te woord om de mogelijkheden van Vondelpark3 te bespreken. We zijn dagelijks bereikbaar op 020 639 25 89.  Reserveren voor een groep boven de 20 personen? Mail naar events@vondelpark3.nl.  Wil je komen met een groep kleiner dan 20 personen mail dan naar reserveringen@unlimitedlabel.com

Honden
Onze grootste dierenvrienden zijn welkom bij Vondelpark3!


Op zater- en zondagen zijn de zij-ingangen van het Vondelpark gesloten. De grote ingangen  aan de Amstelveenseweg, Stadhouderskade, Vondelstraat, Van Eeghenstraat en Emmalaan zijn wel gewoon open. U kunt Vondelpark3 dus gewoon bereiken!

Locatie & Tijden

Ons adres


Kitchen & Bar Vondelpark3
Vondelpark3, 1071 AA Amsterdam

Werken bij Vondelpark3!


Wil jij werken op het grootste terras van Amsterdam samen met het gezelligste team? Bekijk onze vacatures en solliciteer nu!

Openingstijden restaurant


Vanwege de nieuwe maatregelen van het RIVM zijn wij tijdelijk gesloten.

Van picknick kleed naar luxe lounge chairs!

Verzeker jouw plekje op het mooiste terras van Vondelpark!

Reserveer jouw tafel snel!

Reserveer hier jouw tafel!