Bedrijfsfeest Amsterdam

Bedrijfsfeest Amsterdam.

Vondelpark3: voor een onvergetelijk bedrijfsfeest op unieke locatie in Amsterdam

Prachtig centraal gelegen in het Vondelpark in Amsterdam biedt Kitchen & Bar Vondelpark3 behalve ontbijt, lunch of een gezellige borrel ook een hoge mate van gastvrijheid, kwaliteit en gezelligheid. Dat maakt van Vondelpark3 meteen ook dé bedrijfsfeest locatie in Amsterdam. De omgeving, de kwaliteit, flexibiliteit en de professionaliteit staan garant voor een geslaagd bedrijfsfeest in Amsterdam op een werkelijk unieke en adembenemende locatie.

Bedrijfsfeest Amsterdam

Elke dag opnieuw hebben wij als medewerkers van Vondelpark3 één doel: het verblijf van de gasten zo aangenaam mogelijk maken. En in die missie slagen wij elke dag opnieuw. Die instelling, de kwaliteit die geleverd wordt en de verschillende mogelijkheden die Vondelpark3 biedt, maken dat steeds meer bedrijven ervoor kiezen juist hier hun bedrijfsfeest in Amsterdam te organiseren. Hoewel midden in de drukte, waan je je in het sfeervolle Vondelpark toch ‘even helemaal weg’, uit de drukte. Niet zelden worden juist vanwege de locatie en de sfeer prachtige ideeën geboren. Bedrijfsfeest locatie Amsterdam? Dat is zo snel mogelijk contact opnemen met Vondelpark3!

Bedrijfsfeest locatie Amsterdam

Speciaal voor (grote en kleine) groepen biedt Vondelpark3 het groepsrestaurant en andere aparte ruimtes, al voor groepen vanaf tien personen. Ideaal om samen te lunchen, te dineren of gezellig te borrelen en dit te combineren met bijvoorbeeld een vergadering. Voor groepen tot 25 personen is ook de Wintertuin beschikbaar. Deze serre op de eerste verdieping biedt een adembenemend mooi uitzicht over het Vondelpark. Er kan gekozen worden voor diverse arrangementen en bovendien kan er in overleg zelf een menu samengesteld worden. Bovendien is het mogelijk om Vondelpark3 helemaal voor jezelf te hebben. Kortom: Vondelpark3 is geschikt voor elk denkbaar bedrijfsfeest met als locatie Amsterdam. Van dineren en vergaderen, tot enkel borrelen; Vondelpark3 levert altijd maatwerk. En voor wie na het bedrijfsfeest nog de stad in wil; het Leidseplein, de P.C. Hooftstraat en het DeLaMar theater liggen op loopafstand van Vondelpark3. Een bedrijfsfeest in Amsterdam is met Vondelpark3 daardoor soms zelfs een vertrekpunt van een heel weekend feest en amusement.

Bedrijfsfeest organiseren Amsterdam

Naast bedrijfsfeesten in Amsterdam is Vondelpark 3 ook zonder twijfel de ideale locatie voor een zakelijke presentatie, een bedrijfsborrel of een intiem diner. Ondertussen werden er in het monumentale pand al verschillende bedrijfsfeesten en andere zakelijke activiteiten georganiseerd. De testimonials op de website van Vondelpark3 zullen alle laatste restjes twijfel wegnemen. Behalve de termen ‘zeer geslaagd’ wordt met name de unieke sfeer geroemd, is de organisatie steevast prima in orde en wordt de proactieve houding van het personeel voortdurend geprezen. Dit in combinatie met de locatie én de verschillende mogelijkheden die geboden worden, maken van Vondelpark3 behalve voor een bedrijfsfeest dé locatie voor werkelijk elke zakelijke gelegenheid. Bedrijfsfeest organiseren in Amsterdam en overtuigd van Vondelpark3? Neem dan contact met ons op!

Offerte aanvragen.

Vraag een offerte aan door het onderstaande contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Deze offerte is geheel vrijblijvend en enkel ter informatie, je gaat hiermee geen verplichtingen aan. We zullen je zo snel mogelijk benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

manvrouw

Evenement

Soort

Diner/lunch

Dranken

Entertainment


*Verplicht in te vullen