Over Ons

Over ons


Vondelpark3 is onderdeel van Unlimited label, exploitant van bijzondere horeca- en evenementengelegenheden in Amsterdam en omgeving met elk een unieke identiteit. Centraal hierin staan gastvrijheid, kwaliteit, gezelligheid, flexibiliteit en professionaliteit: alle labels hebben als doel het verblijf van de bezoeker zo aangenaam mogelijk te maken!

Caffe Esprit

Caffe Esprit staat al jaren bekend om haar overheerlijke club sandwiches, diverse pasta’s, burgers, haar eigentijdse koffie verkeerd en de huisgemaakte worteltaart. Met haar ligging op het Spui is het voor u de meest geschikte locatie voor een hapje en een drankje  tijdens het winkelen of een uitgebreid diner na afloop. In de zomer is het op het grote terras heerlijk genieten van de zon en een lekker drankje.

Strandzuid

Tussen de Amsterdam RAI en het Beatrixpark ligt Strandzuid, al jaren een bruisend stadsstrand en bij uitstek de locatie voor zomerse feesten en evenementen. Na een volledige transformatie is Strandzuid recentelijk heropend met een nieuw interieur met Balinese invloeden en een nieuwe menukaart bestaande uit vis, vlees en vegetarische gerechten (Surf, Turf & Earth).

Op Strandzuid draait het van maart tot en met september allemaal om het Bierterras , aan de grote vijver van het Beatrixpark en op steenworp afstand van de Amsterdamse Zuidas. Het Bierterras is een plek voor jong en oud, voor formeel en informeel, voor een snelle borrel of voor een hele middag. Op het menu vind je meer dan vijftig speciaalbieren op fles en tap.

Grenzend aan het Bierterras ligt het restaurant, met zowel binnen als buiten zitgelegenheid. De menukaart is net als de sfeer; ongecompliceerd, smakelijk en gezellig.

Zuidpool

Wanneer het strandseizoen in Amsterdam eindigt in september, transformeert Strandzuid tot stijlvolle witte winterwereld Zuidpool! Van half oktober tot half maart is Zuidpool de exclusieve winterlocatie voor diverse evenementen.

 

Nuevo & Sur

Nuevo & Sur Beach House, gebaseerd op het Amsterdamse stadsstrand Strandzuid, opende op 15 maart 2018 in de Spaanse kustplaats als onderdeel van Unlimited Label.

De beachclub bouwt het menu op uit drie thema’s: EARTH (licht, vegetarisch of vegan), RANCHO (vlees) en WAVES (vis). De makkelijke strandkaart stilt met onder andere een boa buns, quinoasalade en taco’s de honger van strandgangers op 120 strandbedjes en 10 Balinese bedden.