[vc_row 0=””][vc_column width=”1/2″][vc_column_text 0=””]

Over ons


Vondelpark3 is onderdeel van Unlimited label, exploitant van bijzondere horeca- en evenementengelegenheden in Amsterdam en omgeving met elk een unieke identiteit. Centraal hierin staan gastvrijheid, kwaliteit, gezelligheid, flexibiliteit en professionaliteit: alle labels hebben als doel het verblijf van de bezoeker zo aangenaam mogelijk te maken!

Bij Vondelpark3 geniet je dagelijks van ontbijt, lunch en borrel.

No Rules

No Rules is een gloednieuw concept in de Pijp, bedacht door de heren van Unlimited Label. Bij No Rules geven we je verschillende culturen, smaken en producten samengevoegd als hoogtepunt in één universeel heldengerecht: pizza. We doen niet alsof we de beste pizza hebben, maar we zijn er zeker van dat onze pizza’s een next level gevoel geven aan wat je al weet over smaak, kwaliteit en ervaring. Serveren we alleen pizza? Absoluut niet. We hebben een scala aan mooie gerechten waarbij je serieus zal twijfelen aan het bestellen van een pizza.

Strandzuid

Eat. Beach. Sleep. Repeat.
Vakanties beginnen in Amsterdam met de heropening van Strandzuid. Na een winterlange transformatie is het stadsstrand achter de RAI Amsterdam begin mei 2017 officieel heropend. Het paviljoen is de plek voor een speciaalbiertje op het terras, beachvolleybal midden in de stad, een diner tijdens een zwoele (lente)avond of een zomerbrainstorm. Strandzuid brengt oneindig veel stranddagen naar de hoofdstad. In zijn nieuwe vorm zal Strandzuid tijdens het winterseizoen net als voorgaande jaren onder de naam Zuidpool beschikbaar zijn voor events.

Zuidpool

Strandzuid normaal gesproken omgetoverd wordt tot Zuidpool en alleen opengaat voor events, zullen wij dit jaar met het restaurant ook gewoon geopend blijven van donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 20.00[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_gallery interval=”0″ images=”8833,8834,8836,8832″ img_size=”large”][vc_empty_space][vc_gallery interval=”0″ images=”2583,2584,2582″ img_size=”large”][vc_empty_space][vc_gallery interval=”0″ images=”2609,2611,2585,2586″ img_size=”large”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]