Restaurant groepen Amsterdam – Dineren in het Vondelpark

Restaurant voor groepen


Ben je op zoek naar een groepsrestaurant om met een groep te eten of borrelen in het centrum van Amsterdam? Dan ben je bij Vondelpark3 aan het goede adres! Wij bieden mogelijkheden voor zowel grote groepen als een kleine groep gasten.

Groepsreserveringen vanaf 10 personen

We hebben verschillende mogelijkheden voor groepen van meer dan 10 personen. Naast het restaurant hebben we enkele aparte ruimtes waar met een gezelschap geluncht, geborreld, gedineerd of vergaderd kan worden. Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 639 25 89.

Voor gezelschappen tot 25 personen hebben we een Wintertuin, een serre op de eerste verdieping met prachtig uitzicht over het park. De enige kosten die wij rekenen voor het gebruik van deze ruimte (inclusief bediening) is 27,50 euro per uur (excl. BTW). Naast een aantal vaste arrangementen is het mogelijk in overleg een menu samen te stellen. Klik op onderstaande knop om het vaste aanbod te bekijken.

Wilt u ervaringen lezen van onze klanten? Bekijk dan hier onze testimonials.

 

Exclusieve evenementen

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie die je helemaal voor jezelf hebt? Ook daarvoor is Vondelpark3 uitermate geschikt. Het Rijksmonumentale pand in het hart van het park beschikt namelijk over passende faciliteiten voor besloten bijeenkomsten van iedere grootte. Via onderstaande button kom je op de pagina met meer informatie.

Contact

Wil je meer informatie of reserveren bij Vondelpark3? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op. We staan je graag te woord en kijken er naar uit je te ontvangen in ons restaurant!

Locatie

Wil je voor of na het eten nog iets ondernemen in Amsterdam? Vondelpark3 ligt slechts op enkele minuten loopafstand het Leidse Plein, de P.C. Hooftstraat, het Museumdistrict en het De La Mar Theater. Indien gewenst houden wij uiteraard rekening met openingstijden van uitgaansgelegenheden en aanvangstijden van voorstellingen of concerten.

Offerte aanvragen voor groepen

Vraag een offerte aan door het onderstaande contactformulier in te vullen, we zullen je zo snel mogelijk benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

manvrouw

Evenement

Soort

Diner/lunch

Dranken

Entertainment

*Verplicht in te vullen