Events

Boek uw event


Bent u op zoek naar een bijzondere locatie in Amsterdam voor een zakelijke presentatie, groots personeelsfeest, onvergetelijke borrel of een intiem diner met een groep? Dan bent u bij Vondelpark3 aan het goede adres! Het Rijksmonumentale pand in het hart van het park beschikt namelijk over passende faciliteiten voor groepen van iedere grootte.

Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende faciliteiten van  Vondelpark3 en VondelCS. Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen via 020 616 86 60 of het contactformulier op de website.

Wilt u ervaringen lezen van onze klanten? Bekijk dan hier onze testimonials.

Neem contact met ons op

 

Bekijk brochure

Het Restaurant


Het is mogelijk om met groepen te borrelen en/of dineren in het restaurant van Vondelpark3. Naast een formeel zitgedeelte heeft het restaurant ook een informeler gedeelte met statafels en een grote bar. Afhankelijk van de benodigde faciliteiten kunnen hier groepen tot wel 140 personen dineren. Ook is het mogelijk om het restaurant exclusief te huren.

De Studio’s


Op de eerste verdieping bevinden zich twee prachtige studio’s aan weerszijden van de centrale bar. Beide zalen worden gekenmerkt door de hoge plafonds en een klassieke uitstraling, in combinatie met de oneindige multimediale mogelijkheden die VondelCS te bieden heeft. Zo is het, aan de hand van de gordijnen, mogelijk de studio’s op ieder moment van de dag volledig donker te maken. De twee zalen worden van het bordes gescheiden door de Wintertuinen, waar imposante glazen deuren in de studio’s toegang tot bieden.

Franse Kamer


Achter Studio B ligt de Franse Kamer, een intieme ruimte met een indrukwekkende uitstraling. Er is een directe doorgang naar het bordes en een overvloed aan daglicht. De Franse Kamer leent zich uitstekend voor bijeenkomsten voor kleinere gezelschappen, zoals diners, vergaderingen en borrels. Hiernaast is het mogelijk de deuren naar Studio B open te zetten en de Franse Kamer als extra ruimte bij de studio te betrekken.

Wintertuinen


Voor kleine borrels en diners heeft Vondelpark3 de Wintertuinen, twee veranda’s op de eerste verdieping die door een glazen wand van het park worden gescheiden. Events die hier georganiseerd worden hebben het voordeel dat de schoonheid van het park wel bij het event betrokken wordt, maar eventuele weersomstandigheden niet van invloed zijn. En in de zomer kunnen de glazen deuren open, om het bordes er ook bij te betrekken!

Bordes


Voor borrels en bijeenkomsten met een zomers karakter staat het Bordes, dat is opgesplitst in twee delen, tot uw beschikking. Indien het niet noodzakelijk is dat u het Bordes exclusief voor uw gezelschap heeft, wordt er geen locatiehuur in rekening gebracht. Er wordt enkel een medewerker bediening, die tijdens het event voor u klaarstaat, in rekening gebracht. Indien uw event wel een exclusief karakter heeft, is het in verband met het weer enkel mogelijk het Bordes in combinatie met een Studio te huren.

Mediabar


Tussen de twee Studio’s is de Mediabar gesitueerd, de centrale ruimte die toegang biedt tot VondelCS en door de marmeren trap in direct contact staat met het restaurant van Vondelpark3. De Mediabar kan voor events worden ingezet in combinatie met omliggende ruimten.

Boekingen

Boek uw evenement


Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met het Event Team van Vondelpark3 via 020 616 86 60. Het is ook mogelijk om onderstaand formulier in te vullen, dan wordt er spoedig contact met u opgenomen.

Vraag een offerte aan door het onderstaande contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Deze offerte is geheel vrijblijvend en enkel ter informatie, je gaat hiermee geen verplichtingen aan. We zullen je zo snel mogelijk benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

manvrouw

Evenement

Soort

Diner/lunch

Dranken

Entertainment


*Verplicht in te vullen

Prijzen & Informatie


In brochure van Vondelpark3 staat meer informatie over de faciliteiten van de zalen, de mogelijkheden met betrekking tot catering en entertainment en de bijbehorende tarieven.

Bekijk brochure

 

Raadpleeg onderstaand document voor een routebeschrijving en/of informatie over nabijgelegen parkeergelegenheid.

Route & Parkeren
VondelCS

De studio’s van VondelCS


Vondelpark3 maakt voor evenementen gebruik van de televisiestudio’s van VondelCS, de hotspot op het gebied van media, cultuur en opinie. Van televisie-opnames tot live-optredens voor de radio en van voorstellingen tot concerten: VondelCS is hét mediahuis van Amsterdam!

Buiten de programmering zijn de zalen van VondelCS beschikbaar voor evenementen. Wil je een workshop geven in een omgeving met multimediale insteek? Wil je borrelen in een pand waar praktisch alles om radio en televisie draait? Graag bespreken wij telefonisch hoe jouw event optimaal gecombineerd kan worden met de culturele missie van VondelCS!

Voor aanvullende informatie of een vrijblijvende offerte staat het Sales team je graag telefonisch te woord op 020 616 86 60. Het is tevens mogelijk om via onderstaande knop
een contactformulier in te vullen.

Contact us