Bierbordes

Het Bierbordes Amsterdam

 

Het Bierbordes


Een nieuw concept op het bordes van ons monumentale pand: Het Bierbordes, de plek voor ontspanning met collega’s, familie, vrienden en een goed glas bier. Niks meer, niks minder.

Met een lekker uitzicht over het park proost je op het weekend met collega’s, kom je tot rust na een wandeling door het park of speel je een pot tafelvoetbal met je vrienden onder het genot van een lekker zonnetje. En bier natuurlijk.

Bier. Bordes. Basta.

Onze menukaart


Op het Bierbordes serveren we een groot aantal bieren op fles. Van een fruitige IPA tot een zware trappist. Van een frisse blonde tot een Belgische beul. En van een experimenteel biertje van een Amsterdamse microbrouwer tot een internationale bestseller. Uiteraard schenken we ook gewoon koffie, wijn en frisdranken.

Naast het grote aantal bieren, serveren we ook lunch, borrelhappen en diner. Allemaal simpele smakelijke gerechten die goed samengaan met het gerstenat. Zonder poespas.

Overdag bestel je bij onze binnenbar verschillende broodjes, salades en warme gerechten. Zo lunch je met een klassieke Caesar, een broodje carpaccio of een sappige burger van MRIJ runderen.

Bij ondergaande zon dineer je er met een saté of fish & chips. Voor onze gezonde gasten staan er ook salades op de avondkaart. We zijn dan wel mannelijk, maar verre van vrouwonvriendelijk.

De trek tussen de maaltijden door stillen we met borrelhappen als bitterballen, charcuterie, kaasstengels en een Amsterdam’s plankje. Voor de zoetekauwen hebben we ook een assortiment aan taarten.

Voor groepen


Heb jij binnenkort een teamuitje, familieborrel of verjaardag op de planning staan? Op het Bierbordes hanteren we speciale arrangementen voor groepen van 8 personen of meer.

Je eigen hoek met coolers pils, bittergarnituur en uitzicht over het park? Gaan we voor je regelen. Valt het weer tegen? No problemo, binnen hebben we voldoende ruimte voor een sfeervol alternatief. Neem contact met ons op voor meer info.

Contact


Voor meer informatie zijn we via onderstaande mogelijkheden bereikbaar. Reserveren is mogelijk voor groepen vanaf 8 personen.

Het Bierbordes
Vondelpark 3
1071 AA Amsterdam

T:   020 639 25 89
F:   www.facebook.com/bierbordes