Menu

Valentijnsdag


Valentijnsdag staat weer voor de deur! Ben jij de verantwoordelijke om het restaurant uit te zoeken? Laat ons je dan helpen!
Onze Valentijnsmenu is met liefde gemaakt!
Reserveren voor ons Valentijnsmenu kan voor donderdag 14 t/m zondag 17 februari voor lunch en diner via 020-6392589 Of mail ons: info@vondelpark3.nl.
Bekijk het menu door te drukken op de onderstaande knop.

Ontbijt & Lunch


Ben je al vroeg in het Vondelpark te vinden?
Kom dan langs voor een heerlijk ontbijt in ons restaurant. Tijdens de lunch serveren we sandwiches, salades, warme gerechten en soepen. Ook kan je taarten en andere zoetigheden vinden op de kaart, of borrelhappen voor en lekkere borrel.

Diner


Wij snappen heel goed dat jij nieuwsgierig bent naar ons nieuwe menu! Kom jij langs om onze heerlijke dinergerechten te proeven?

Zie hieronder de nieuwe kaart.

‘Wie is de mol?’ menu


Zaterdag 9 maart is het zover: de finale van ‘Wie is de mol?’.
Vind jij het net zo spannend als wij en kan je niet wachten om de ontknoping mee te maken? Kom dan 9 maart naar Vondelpark3 om te dineren op de plek waar de uitslag bekend gemaakt zal worden! Buiten ons speciaal samengestelde buffet voor de finale heb je ook toegang tot het VIP vak!

Zie hieronder de kaart tijdens de finale van ‘Wie is de mol?’.

Reserveren


Via het formulier rechts is het mogelijk onze beschikbaarheid te checken en zeer eenvoudig een tafel reserveren bij Vondelpark3. Bij goed weer plaatsen wij alle reserveringen op terras, tenzij anders aangegeven.

Reserveren voor een groep? We ontvangen je reservering graag via ons reserveringsformulier.


Reserveren voor ons Valentijnsmenu 14 t/m 17 februari kan via 020-6392589 Of mail ons: info@vondelpark3.nl