Menu

Ons menu


 

In het hart van Amsterdams bekendste park vind je Kitchen & Bar Vondelpark3, het restaurant in het voormalige Vondelparkpaviljoen. Bij Vondelpark3 geniet je dagelijks van ontbijt of lunch in het sfeervolle restaurant of op het terras. Of je nu langskomt voor een lekkere kop koffie en een goed gesprek of een salade na een rondje Vondelpark : Vondelpark3 is open en jij bent welkom.

Nieuwsgierig naar ons menu? Klik op de onderstaande knop.

Take away


 

 Geen tijd om lang op het terras te zitten maar wel zin in een heerlijke gerecht van Vondelpark3? Wij zijn dagelijks geopend voor take away!

Wij zijn van maandag tot donderdag geopend vanaf 11:00 voor take away en vrijdag tot en met zondag vanaf 10:00.

Benieuwd naar ons take away menu? Klik op de onderstaande knop.

Reserveren


Reserveren
Via het formulier rechts is het mogelijk onze beschikbaarheid te checken en zeer eenvoudig een tafel te reserveren bij Strandzuid. Reserveer jouw tafel voor twee personen of per huishouden. Wij maken ook gebruik van kuchschermen.

Groepen
Reserveren voor een groep binnen de RIVM-maatregelen? We staan je graag telefonisch te woord om de mogelijkheden van Vondelpark3 te bespreken. We zijn dagelijks bereikbaar op 020 639 25 89.  Reserveren voor een groep boven de 15 personen? Mail naar events@vondelpark3.nl.  Wil je komen met een kleinere groep dan 15 personen mail dan naar reserveringen@unlimitedlabel.com

Honden
Onze grootste dierenvrienden zijn welkom bij Vondelpark3!

Honden
Onze grootste dierenvrienden zijn welkom bij Vondelpark3!
DSC09993