No Rules opent zijn deuren in Vondelpark3!


Het restaurant van Vondelpark3 is gesloten en is volledig verbouwd naar ons nieuwe concept: No Rules. Hetzelfde gevoel en dezelfde uitstraling als ons eerste No Rules restaurant in De Pijp. Ook in Vondelpark is de uitstraling warm, mondain en laagdrempelig. Hier staat de inmiddels bekende No Rules-pizza’s (but not round) op het menu, maar kunnen jullie je ook laten verrassen door andere heerlijke gerecht. Nieuwgierig naar de verbouwing en gerechten. Wij nodigen jullie van harte uit om bij ons te komen dineren. Reserveer snel een tafel via onderstaande knop.

From breakfast meetings to lunch and oysters, and from dinner to cocktails: No Rules takes you on a journey you never knew you needed

Wil jij een event organiseren bij Vondelpark3? Geen zorgen Vondelpark3 blijft jouw events organiseren zoals jullie van ons gewend zijn. Neem een kijkje in onze event brochure of neem contact met ons sales team op via 020 6168660 of mail naar events@vondelpark3.nl

Reserveer jouw tafel bij No Rules

This is a protected area. Please enter your password to continue.

Wij zijn dagelijks geopend voor TO GO vanaf 11:00. Loop na een heerlijke frisse wandeling langs voor een kop koffie, een warm soepje of een lekkere sandwich.

Bekijk onze evenementenbrochure  voor wat wèl mogelijk is in 2021. 

Iets te vieren? Boek één van onze CHEFS AT HOME om er een onvergetelijke avond van te maken. 

Heeft u vragen of wilt u een evenement boeken? Neem contact met ons op door te bellen naar 020-6168660 of mail naar events@vondelpark3.nl.

Vanwege de nieuwe maatregelen van het RIVM is ons restaurant tijdelijk gesloten. Het kan hierdoor zijn dat niet alle informatie op de website juist is.