Zaal huren Amsterdam

Zaal huren Amsterdam.

Zaal huren op de mooiste locatie in Amsterdam.

In het hart van Amsterdam, bij het vondelpark is Vondelpark3 te vinden. In een prachtig Rijksmonumentaal pand kunt u genieten van de heerlijkste gerechten en gezelligste borrels. Om in dit pand een bijeenkomst te houden is al een evenement op zich.

Als u met een grote groep zou willen dineren is dat mogelijk bij Vondelpark3, groepen tot wel 120 personen kunnen dineren in een mooi, formeel zitgedeelte. Of wat dacht u van een walking dinner tot 200 pesonen? Ook dat is mogelijk bij Vondelpark3. Mag het allemaal wat informeler? Dan is het ook mogelijk om een gezellige borrel te houden bij de bar met statafels.

Wilt u een zaal huren in Amsterdam?

Dan is Vondelpark3 de perfecte locatie. Het pand bied de mogelijkheid om verschillende zalen te huren die allemaal even bijzonder en uniek zijn. Bent u op zoek naar een zaal om een vergadering in te houden? Dan kunt u hier zeker terecht, in het Media Café is de mogelijkheid om in alle rust en met alle mogelijke faciliteiten een vergadering of brainstormsessie te houden. Maar ook één van de twee Studio’s bieden de mogelijkheid om een vergadering te houden. Voor al uw wensen zijn er multimediale mogelijkheden, en als u beeldmateriaal aan uw gezelschap zou willen tonen is het mogelijk om de gordijnen te sluiten zodat u een volledig donkere ruimte tot uw beschikking heeft.

Wilt u voor een informele bijeenkomst een zaal huren in Amsterdam? Ook dan is Vondelpark3 een zeer geschikte locatie. Voor een bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsdiner of andere bijzondere gelegenheid heeft u ook ruime keuze in zalen in Vondelpark3.

Een kleiner zaaltje huren.

Heeft u een kleiner gezelschap en wilt u een zaaltje huren in Amsterdam? Ook voor kleinere gezelschappen zijn er prachtige zalen beschikbaar. De Wintertuinen bieden een prachtig uitzicht op het Vondelpark, zo is de schoonheid van het park betrokken bij uw evenement. Op een mooie zonnige dag is het mogelijk de glazen deuren te openen omdat deze zaal aan een bordes ligtZo heeft u ook de mogelijkheid om het bordes bij uw evenement te betrekken.

De Franse Kamer is ook een uitstekende zaal als u op zoek bent naar een kleinere zaal. Ook bij deze zaal is er een directe doorgang naar het bordes waardoor er altijd veel buitenlicht naar binnen valt. Een prachtige zaal voor een intieme borrel, maar ook een gezellig diner met een klein gezelschap of een vergadering kan heel goed in deze ruimte gehouden worden.

Ontdek onze mogelijkheden

Wilt u een grote zaal of klein zaaltje huren in Amsterdam? Dan is Vondelpark3 de beste keuze voor u. De unieke locatie, het prachtige oude pand en even mooie zalen bieden u de mogelijkheid om een onvergetelijke bijeenkomst te houden. Gelegen aan het Vondelpark waardoor u altijd kunt genieten van de schoonheid van het park. Ieder seizoen is het uitzicht weer anders. Of het nu gaat om een diner, borrel of een zakelijke vergadering, Vondelpark3 is de beste keuze voor al uw evenementen en bijeenkomsten.

Offerte aanvragen.

Vraag een offerte aan door het onderstaande contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Deze offerte is geheel vrijblijvend en enkel ter informatie, je gaat hiermee geen verplichtingen aan. We zullen je zo snel mogelijk benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

manvrouw

Evenement

Soort

Diner/lunch

Dranken

Entertainment


*Verplicht in te vullen