Groepslunch Amsterdam

Groepslunch Amsterdam.

Lunchen met een groep bij Vondelpark3

Op zoek naar een locatie voor een goedverzorgde lunch met een grote of kleine groep? Zowel voor bedrijfsuitjes, familiedagen als zakelijke bijeenkomsten vormt Vondelpark3 de ideale lunchlocatie. Een geschikte plek vinden voor een groepslunch in Amsterdam kan nog wel eens tegenvallen. Niet ieder restaurant heeft immers voldoende plek voor een groep van meer dan 10 personen of kan voldoen aan de wensen en eisen van iedereen in het gezelschap. Wanneer je op zoek bent naar een plek om te lunchen met een groep in Amsterdam, is Vondelpark3 een uitstekende keuze. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden om jouw groepslunch, voor een groot of klein gezelschap, tot een daverend succes te maken!

Unieke locatie groepslunch Amsterdam

Vondelpark3 ligt midden in het bekendste park van Amsterdam op een herkenbare en bijzondere locatie: het voormalige Vondelparkpaviljoen, dat nu een gerenoveerd Rijksmonument is. Ons restaurant bevindt zich in dit sfeervolle historische pand, dat omringd wordt door groen. Vondelpark3 biedt een magisch uitzicht over het Vondelpark! Genieten van een lunch kan in de zomer op het bruisende terras of bij slechter weer binnen in het restaurant. Vondelpark3 is door de centrale ligging zowel per auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Lunchen in Amsterdam is natuurlijk uitstekend te combineren met een andere activiteit. Onze locatie ligt op loopafstand van onder andere het DeLaMar Theater, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Ook talloze andere winkels, theaters en musea zijn goed bereikbaar vanaf Vondelpark3. Indien nodig kan je groepslunch in Amsterdam afgestemd worden op aanvangstijden van bijvoorbeeld voorstellingen of museumrondleidingen.

Als je wilt lunchen met een groep in Amsterdam, is er bij Vondelpark3 tevens de mogelijkheid om een aparte ruimte af te huren. Op die manier kunnen jij en je gezelschap in alle rust genieten van jullie lunch. Naast ons restaurant zijn er diverse ruimtes binnen beschikbaar, maar ook onze bijzondere studio’s (beschikbaar vanaf 25 personen). Wij geven je graag vrijblijvend advies voor een passende locatie binnen Vondelpark3. Neem om te informeren naar de mogelijkheden gerust contact met ons op via 020 615 86 60.

Menu groepslunch Amsterdam

Naast de prachtige locatie, heeft Vondelpark3 nog meer te bieden voor een groepslunch in Amsterdam. Wij doen ons uiterste best om het alle leden van een gezelschap naar hun zin te maken, door een veelzijdig en smakelijk menu te serveren. Tijdens de lunch bieden we onder andere sandwiches, salades, warme gerechten en soepen aan. Tevens is er de mogelijkheid om taarten of andere zoetigheden te bestellen. Wij denken graag mee over een passend menu voor uw groepslunch in Amsterdam. Ook dieetwensen vormen bij Vondelpark3 geen probleem, we zoeken graag samen naar een geschikt alternatief. Zowel voor een lichte maaltijd tussen vergaderingen door als voor een stevige lunch tijdens een actieve familiedag ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden kwalitatief goed eten en drinken aan, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met jouw wensen.

Meer informatie?

Wil je meer weten of wil je jouw groepslunch in Amsterdam graag laten verzorgen door Vondelpark3? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 615 86 60. Wij helpen je graag om de juiste keuzes te maken voor jouw lunch met een groep in Amsterdam.

Offerte aanvragen.