Vergaderruimte Amsterdam

Vergaderruimte Amsterdam.

Vondelpark3: Perfecte vergaderruimte in Amsterdam

Er zijn genoeg redenen om een vergadering te organiseren, maar er zijn niet zo veel plekken waarbij de ambiance van de vergaderruimte een positief effect heeft op de mensen die aan de vergadering deelnemen. Vondelpark3 behoort zeker tot de locaties waar mensen een positief gevoel krijgen tijdens het vergaderen. In het hart van het bekendste park van Amsterdam ligt deze schitterende locatie: een vergaderruimte in Amsterdam waar gastvrijheid, gezelligheid, kwaliteit, flexibiliteit, effectiviteit en professionaliteit centraal staan. Vondelpark3 heeft verschillende mogelijkheden. Er is een restaurant, maar er zijn ook aparte ruimtes waar men met een gezelschap kan lunchen, borrelen, dineren of vergaderen. Iedere ruimte is geschikt voor groepen van meer dan 10 personen en deze vergaderruimte in Amsterdam heeft een eigen unieke identiteit.

Unieke vergaderruimte in Amsterdam

Zo zijn er bijvoorbeeld op de eerste verdieping de twee prachtige Studio’s met daartussenin een centrale bar. Deze vergaderruimte in Amsterdam met zijn klassieke en imposante uitstraling en de hoge plafonds is een prachtige plek om beslissingen te nemen. Om de mensen te overtuigen tijdens de vergadering kun je gebruik maken van de oneindige multimediale mogelijkheden en de Studio’s kunnen met de gordijnen ook volledig donker gemaakt worden voor bijvoorbeeld een presentatie.
Ook de Franse Kamer heeft een indrukwekkende uitstraling. Het is een intieme plek voor vergaderingen voor kleinere groepen, maar deze vergaderruimte in Amsterdam in dit complex laat ongetwijfeld een grote indruk achter.
Vergaderen in de Wintertuinen is wel heel bijzonder. De schoonheid van de blik op de tuinen geeft genoeg inspiratie om de teamgeest een flinke boost te geven en de glazen wand zorgt dat ook mindere weersomstandigheden de optimistische stemming niet kunnen beïnvloeden. Bij mooi weer kan er natuurlijk op het bordes geklonken worden op de deal.

Vergaderruimte huren in Amsterdam

Het Rijksmonumentale pand in het hart van het Vondelpark heeft tal van inspirerende plekken met bijpassende faciliteiten die een vergadering bij voorbaat al geslaagd maken. Waar kun je beter de onderlinge saamhorigheid, de motivatie en het onderling vertrouwen bewerkstelligen dan op een plek die zo’n sfeervolle ambiance uitstraalt? Vondelpark3 heeft de mogelijkheden voor een vergaderruimte huren in Amsterdam en is geschikt voor bijeenkomsten van iedere grootte en ook de facilitaire en culinaire mogelijkheden kunnen hier helemaal op worden afgesteld. Door de centrale ligging van het Vondelpark3 is onze locatie een ideale plek om te combineren met een bezoek aan Amsterdam. Zowel het Leidseplein, het Museumdistrict, het DeLaMar Theater en de P.C. Hooftstraat liggen op loopafstand. Parkeren kun je bij een van de QPark parkeergarages in de buurt en ook wat openbaar vervoer betreft is Vondelpark3 met diverse tramlijnen goed bereikbaar.

Een perfecte locatie als vergaderruimte of andere besloten bijeenkomsten

Behalve voor vergaderen in Amsterdam heeft Vondelpark3 ook mogelijkheden voor andere bijeenkomsten van groepen. Bijvoorbeeld voor een bedrijfsborrel of een bijeenkomst voor zakenrelaties. In de zomer is het Bordes hiervoor een prachtige setting, maar natuurlijk zijn er ook binnen tal van verschillende mogelijkheden of je kiest voor een combinatie van het Bordes met een Studio. Ook de Mediabar kan worden ingezet in combinatie met de ruimtes die hieromheen liggen. Of het nu gaat om een groepslunch, een groepsdiner, een borrel of een vergadering, als je een unieke ruimte nodig hebt om een bijeenkomst in een besloten kring te organiseren dan is Vondelpark3 de aangewezen plek. Jouw belangen staan bij ons voorop en wij dragen hier graag ons steentje aan bij door een uitstekende service en onze uitgebreide faciliteiten aan te bieden. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Offerte aanvragen.

Vraag een offerte aan door het onderstaande contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Deze offerte is geheel vrijblijvend en enkel ter informatie, je gaat hiermee geen verplichtingen aan. We zullen je zo snel mogelijk benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

manvrouw

Evenement

Soort

Diner/lunch

Dranken

Entertainment


*Verplicht in te vullen