Terras Amsterdam

Terras Amsterdam.

Restaurant Vondelpark3: het beste terras van Amsterdam

Amsterdam heeft heel wat moois te bieden. Wanneer je even door de stad loopt, zie je al snel de grote hoeveelheid culturen, leuke winkels en bovendien veel terrasjes om een tussenstop te maken. Het beste terras van Amsterdam vind je echter bij restaurant Vondelpark3. Dit restaurant met terras in Amsterdam is gedurende de middag- en avonduren geopend voor zowel koffie met gebak, als lunch en diner. Hierdoor kun je altijd een tussenstop maken wanneer je de stad aan het verkennen bent en biedt het de mogelijkheid om jezelf weer op te laden voor de rest van de dag. Die gevulde maag krijg je, zelfs op het terras!

Het beste terras van Amsterdam met een unieke belevenis

Het beste terras van Amsterdam staat bekend om gastvrijheid, gezelligheid, kwaliteit, professionaliteit en flexibiliteit. Restaurant Vondelpark3 bevindt zich middenin het Amsterdamse Vondelpark en biedt daarom een unieke sfeer. Je kunt er terecht voor een bak koffie, maar ook voor een ontbijt, lunch of diner. Ben je op zoek naar een locatie voor een vergadering, personeelsfeest of bruiloftsfeest, ben je ook bij Vondelpark3 aan het juiste adres. Wil je meer weten over de mogelijkheden of zelfs reserveren? Bel ons op nummer 020-6392589, mail info@vondelpark3.nl of vul het contactformulier op deze pagina in.

Niet meer op vakantie voor het ultieme zomergevoel

Vondelpark3 biedt jou bijvoorbeeld in de zomermaanden zowel koffie als een speciaalbiertje, of een lekker ontbijt of lunch op het terras. Ook kun je op dit terras in Amsterdam genieten van een diner, welke geheel aan het seizoen aangepast wordt. Je hoeft daarom niet meer op vakantie naar het buitenland, maar kunt dichtbij huis het gevoel hebben dat je jezelf op hele andere plekken bevindt. Het restaurant met terras in Amsterdam geeft jou namelijk het vakantiegevoel, zodat je altijd een goede tijd tegemoet gaat en iedere keer weer iets nieuws op de kaart ontdekt. Iedere medewerker zet binnen een korte tijd jouw bestelling op tafel, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten.

Het restaurant met terras in Amsterdam in de winter

In de wintermaanden is het mogelijk om bij Vondelpark3 in het restaurant te eten of evenementen te laten organiseren. Het beste terras van Amsterdam biedt hiervoor de gelegenheid om borrels te organiseren, maar ook presentaties of bedrijfsfeesten. Wanneer er geen evenement gaande is, staan de deuren altijd voor iedereen open om een kop koffie te komen drinken. Bij dit restaurant met terras in Amsterdam staat het personeel namelijk al voor je klaar om je te voorzien van iedere bestelling. Ontdek daarom snel welke mogelijkheden er voor jou zijn en kom genieten op het beste terras van Amsterdam!

Reserveren.