Koffie drinken Amsterdam

Koffie drinken Amsterdam.

Koffie drinken Amsterdam middenin het Vondelpark!

Een dagje uit maak je af met koffie drinken in Amsterdam. Na een lange dag winkelen, of zelfs tussendoor, kun je namelijk genieten van verschillende soorten koffie en gebak bij restaurant Vondelpark3. Ons restaurant heeft jou veel lekkers te bieden, waardoor je ook tijdens de lunch of het diner terecht kunt bij Vondelpark3. Zo kun je jezelf weer helemaal opladen om verder te gaan lopen door de stad en heb je de tijd om goed bij te kletsen met jouw gezelschap op het grote terras of bij slecht weer gezellig binnen. Van de beste koffie in Amsterdam geniet je daarom bij restaurant Vondelpark3.

Met de beste koffie in Amsterdam maak je jouw dagje weg leuker

De beste koffie in Amsterdam is eenvoudig te vinden. Deze is namelijk bij restaurant Vondelpark3 te bestellen, waarbij je er gelijk een mooi uitzicht voor terugkrijgt en kunt genieten van al het anders dat het restaurant jou te bieden heeft. Koffie drinken in Amsterdam kan namelijk aan de hand van alleen een kop koffie, maar ook met gebak. Zo bepaal je zelf hoe jij jouw moment van rust inplant en met welke traktatie je voor jezelf aan komt zetten. De mogelijkheden zijn eindeloos en de soorten gebak op de menukaart bieden voor ieder wat wils.

Meer dan alleen koffie drinken in Amsterdam

Bij restaurant Vondelpark3 vind je meer dan alleen een plek voor de beste koffie in Amsterdam. Je kunt hier namelijk ook genieten van een heerlijke lunch, een groepsdiner of huur een zaal bij Vondelpark3 voor een personeelsfeest of bedrijfsfeest. Of je nu alleen komt voor koffie drinken in Amsterdam of er direct voor een speciale gelegenheid meer aan vast wilt plakken: bij ons kun je altijd alle kanten op en we helpen je graag verder. Mocht je daarom met vragen zitten en wil je bekijken wat de mogelijkheden zijn, kun je altijd contact met ons opnemen via info@vondelpark3.nl of 020-639 2589 en vraag naar de mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook altijd een tafel reserveren via de reserveringspagina.

Wij maken jouw dagje weg helemaal af

De beste koffie in Amsterdam is dus bij ons in het restaurant te vinden. De lekkerste koffie, het beste gebak dat je jezelf kunt wensen en daarbij ook nog een mooi uitzicht. Het maakt niet uit waar je voor komt, we hebben het allemaal en kunnen jou altijd adviezen geven over onze kaart. Een dag weg moet gevierd worden en dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu overdag komt om koffie te drinken in Amsterdam met jouw vrienden en familie of juist in de avonduren, ons personeel staat te allen tijde voor je klaar om jou van alles te kunnen voorzien. Wij zorgen ervoor dat je weer helemaal opgeladen bent om verder te gaan met jouw shopavontuur en dat zonder veel geld kwijt te hoeven zijn!

Reserveren.